Żyrardów

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Żyrardów
POL Żyrardów COA.svg
Lambang Żyrardów
Zyrardow Mapa1.png
Lokasi Żyrardów
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Mazowia
Jembar: 14,35 km²
Pedunung: 41.516 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: WZY
Alamat
balé kutha:
pl. Jana Pawła II 1
96-300 Żyrardów
Situs wèb resmi: www.zyrardow.pl
Politik
Walikutha: Andrzej Wilk

Żyrardów iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 41.516 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Żyrardów&oldid=818082"