Żary

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Żary
POL Żary COA.svg
Lambang Żary
POL Żary map.svg
Lokasi Żary
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Lubusz
Jembar: 33,24 km²
Pedunung: 39.029 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: FZA
Alamat
balé kutha:
ul. Rynek 1-5
68-200 Żary
Situs wèb resmi: www.zary.pl
Politik
Walikutha: Wacław Maciuszonek

Żary (Jerman Sorau) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 39.029 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Żary&oldid=818007"