Šabac

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Lokasi Šabas
Gréja Ortodoks

Šabac, (basa Serbia: Шабац,) iku sawijining kutha lan kuthamadya ing Dhistrik Mačva, Serbia. Kuthamadya Šabac kapérang dadi 51 désa.

Geografi[sunting | sunting sumber]

Šabac dumunung ing koordinat geografis 44.76° LU, 19.69° BT, ing sadawaning bantaran Kali Sava, ing dalan utama tumuju Ruma, Beograd lan Drina. Dawaning dalan utama iku ana 65 km-.

Demografi[sunting | sunting sumber]

Ing taun 2002, pedunung kutha iki ana 55.163 jiwa, (mayoritas ètnis Serbia: 52.351 jiwa (95%)).

Pemandangan[sunting | sunting sumber]

  • Gréja Ortodoks

Serba-serbi[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Šabac&oldid=827063"