Środa Śląska

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Środa Śląska
POL Środa Śląska COA.svg
Lambang Środa Śląska
POL Wrocław map.svg
Lokasi Środa Śląska
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Silesia Hilir
Jembar: 14,92 km²
Pedunung: 8.931 jiwa (31 Desember 2009)
Pelat nomor kendaran motor: DSR
Alamat
balé kutha:
pl. Wolności 5
55-300 Środa Śląska
Situs wèb resmi: www.srodaslaska.pl
Politik
Walikutha: Bogusław Krasucki

Środa Śląska (Jerman Neumarkt in Schlesien) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 8.765 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Środa_Śląska&oldid=817990"