Łęknica

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Łęknica
POL Łęknica COA.svg
Lambang Łęknica
POL Łęknica map.svg
Lokasi Łęknica
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Lubusz
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Łęknica
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Łęknica (Jerman Lugknitz) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Łęknica&oldid=817740"