Álvaro Pereira

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Álvaro Pereira
Alvaro-Pereira.jpg
Informasi Pribadi
Jeneng jangkep Álvaro Daniel Pereira Barragán
Tanggal  lair 28 November 1985 (umur 29)
Papan  lair    Montevideo, Uruguay
Dhuwur 1.82 m (5 ft 12 in)
Posisi main Bek
Club information
Klub saiki F.C. Internazionale
Nomer 15


2 National team caps and goals correct
as of 16 Juni 2010.
* Panampilan (Gol)

Álvaro Daniel Pereira Barragán (lair ing Montevideo, 28 November 1985; umur 29 taun) yaiku salah sijining pemain bal-balan Uruguay sing main kanggo klub F.C. Internazionale.[1][2]

Referensi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Pereira: "Inter, everyone's dream in S. America"; Inter's official website, 24 August 2012
  2. ^ Pereira's delight at Inter switch; FIFA.com, 24 August 2012

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Álvaro_Pereira&oldid=837629"